Janosik72 Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 Dzis wpadlem na chwile do modelarskiego ,Tak po cichu chcialem sprawic sobie Fun jeta ale z braku tego modelu przytargalem cos takiego Tu mam pytanie mial ktos cos takiego Jaki wyposazenie zastosowac niby jest polecane ale... Z filmikow widac ze fajna zabawka z tego moze byc.
jary14 Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 Hehe, no niemalże FunJet Maiłem takiego mieć, ale mi na targach sprzątnęli (Cena była atrakcyjna - 30euro, a coś tak jeszcze do zestawu dokładali) A Ty jeśli można widzieć za ile go dostałeś ?? Chętnie poczytam relację z tego jak model się sprawuje etc. Może być fajne dość nietypowe latadełko Tutaj masz przydatny link: http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=539490 Tam jest dużo różnych konfiguracji P.S Dlaczego "Inne" ?? Toż to "Łódź latająca" :wink:
alchemique Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 Mam ten model. Dorwalem od znajomego. Jako "śmiecholot" sprawuje sie super. Szybki, zwinny i ogolnie taki przyjemny. Jesli chodzi o graty to z tego co widzialem siedzi silniczek robbe, zapewne zalecany przez producenta, jakis regielek, pewnie 25A i ja latam na pakiecie 3s 1200. Trzeba tylko uwazac na popychacze i snapy. Nie wiem czy te w moim modelu sa z zestawu czy nie, ale jak zrobilem jakiegos pseudosnapa tym modelem to pouscily i zaliczylem eleganckiego kreta. Ale ze to elaporopodobny material to sladu nie ma Podsumowaujac, model moge polecic, aczkolwiek jakis super prosty w lataniu nie jest. Trzeba uwazac na lotki. Fajna zabawka!
Janosik72 Opublikowano 22 Października 2009 Autor Opublikowano 22 Października 2009 Hehe, no niemalże FunJet Maiłem takiego mieć, ale mi na targach sprzątnęli (Cena była atrakcyjna - 30euro, a coś tak jeszcze do zestawu dokładali) A Ty jeśli można widzieć za ile go dostałeś ?? Chętnie poczytam relację z tego jak model się sprawuje etc. Może być fajne dość nietypowe latadełko Tutaj masz przydatny link: http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=539490 Tam jest dużo różnych konfiguracji P.S Dlaczego "Inne" ?? Toż to "Łódź latająca" :wink: CZesc dalem 45 funtow czyli prawie darmo Relacje obiecuje napisac moze w koncu jakies fotki dam na forum Pozdrawiam Janosik
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.