radek Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Witam. Mam na imię Radek, mieszkam i pracuję w Krakowie. Mam cudowną towarzyszkę życia i dwoje wspaniałych dzieci. Robotę mam "artystyczną" i trochę wolnego czasu... Do tego marzenia... Ostatnio do moich "dziecięcych marzeń" doszły jeszcze marzenia i potrzeby mojego syna (awatar wiele wyjaśnia, także stan naszego zaawansowania ) Słodzę: Jestem pełen podziwu dla obecnych na tym forum pasjonatów i sympatyków modelarstwa, nie tylko za to, że wiedzą i potrafią tą wiedzę wcielić w życie, ale też i za to, że chcą się swoją wiedzą i doświadczeniami podzielić. Nie chcę pokazywać palcem, ale kilku panów a dokładniej ich wiedza i poczynania wprawiały mnie ostatnio w zdumienie i w dobry nastrój. Śmiało mogę napisać, że to dzięki temu właśnie forum postanowiłem, po raz kolejny, rozpoczęć przygodę z modelarstwem. /oklaski/ Dziękuję: Szczerze dziękuję za wkład/wysiłek wniesiony w to wspaniałe forum przez jego moderatorów! To dzięki waszej pracy to forum jest takie dobre. /z góry dziękuję za wszelką pomoc oraz wybijanie mi z głowy wywarzania już otwartych drzwi/ Próbuję się załapać: Po ponad 20 latach przerwy zamierzam się pobawić w latanie z ziemi I... trochę się pozmieniało. 1 szok, to to, jakże pomocne forum! 2 szok: wszystko można kupić! 3 szok: nic nie wiem, a przecie mam już swoje lata ) Kończąc referat pragnę dodać że zbieram graty i zamierzam ulotnić "coś" jeszcze w tym roku. Pozdrawiam Radek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaliN Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Cześć. Taki mini OT ... kilku panów raczej nikt nie chce by go tak nazywano, w mówimy sobie po imieniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek Opublikowano 20 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 KaliN JASNE, to tylko taki zwrot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Witaj na forum, jak zapadniesz na chorobę zwaną modelarstwem to ciężko się wyleczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.