PawełG Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Witam Mam na imię Paweł i modelarstwem interesuje się od około roku. Mieszkam w Jeleniej Górze. Przez dłuższy czas nie mogę wytrzymać bez dłubania przy jakimś modelu. Głównie interesują mnie szybowce (a zwłaszcza te polskie ). Nie jestem w sporze który się toczy: balsa vs. depron. Mam nadzieję ,że zagoszczę na tym forum jak najdłużej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomo24 Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 To witaj :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viader Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.