gjery Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Witam wszystkich serdecznie, jest to mój debiut na tym forum, więc wypada się przedstawić. Na imię mam Jerzy, z zawodu i wykształcenia elektronik, mam 44lat, z zamiłowania modelarz. Modelarstwem zajmuję się od zawsze (modelarstwo kartonowe), natomiast modelami RC od roku. Przez tak krótki czas zbudowałem już kilka swoich modeli, część z nich poległa w boju, reszta lata. Mam nawet kilka filmów z lotu moich wynalazków: http://www.youtube.com/user/gjery13 Myślę że będę tu częstym gościem, bo dużo na tym forum można się dowiedzieć. Pozdrawiam Jerzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemko Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Witamy kolejnego pozytywnie zakręconego. :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fischer8 Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Witam również , ładniutki ten samolocik, była by możliwość udostępnienia planów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.