tuti Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 Witam, mam nadzieję, że znajdzie się ktoś, kto będzie umiał mi pomóc... Problem: aparatura nie włącza się. Chciałem zrobić cykl akumulatora, naładowałem go więc, przez aparature. Później właczyłem tryb rozładowania (niestety nie myśląc o konsekwencjach...) i po jakiś 2 sekundach ładowarka zachowała się tak jakbyśmy akumulator od niej odpięli. I po tym wydarzeniu aparatura nie włącza się. Co powinenem zrobić? Czy coś mogło ulec zniszczeniu/ spaleniu? z góry dzięki za pomoc
Gość slawekmod Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 Chyba w środku jest jakiś bezpiecznik, poczytaj na forum .Ktoś już to opisywał.
tuti Opublikowano 24 Października 2009 Autor Opublikowano 24 Października 2009 faktycznie, jest 3amperowy bezpiecznik, mam nadzieje ze po jego wymianie zadziała. dzięki
ozi27 Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 faktycznie, jest 3amperowy bezpiecznik, mam nadzieje ze po jego wymianie zadziała. dzięki Witam,zadziala napewno tez tak mialem,trezba uwazac przy ladowaniu z pradem chyba max 0,9-1A
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.