Adam82 Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Dawno dawno temu, w odległej galaktyce... ekhm, nie tak :? Dawno temu w ciemnej piwnicy sklejałem najpierw plastikowe, potem papierowe modele samolotów, głównie z okresu II WŚ. Potem długo długo nic, aż z jakieś 2 miesiące temu pomyślałem że warto by wrócić do starego hobby, a nawet nieco je rozwinąć. Wymyśliłem że zrobię model. Latający model Oczywiście opcja kupienia gotowego zestawu nie wchodziła w rachubę, gotowe plany nie były zadowalające (dobra, przyznaję się- nie umiałem wygrzebać w necie planów Bf 109), postanowiłem samemu narysować od zera plany modelu... Oczywiście szybko się okazało że nie znam rozmiarów "bebechów" i innych "gotowych" elementów modelu i w sumie tak do końca to nie wiem co tam do środka się wkłada i jak to działa/ma działać. Z pomocą przyszły jak zwykle google i tak oto jestm na waszym forum. Witam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Witam na forum. Miłego czytania i pisania oraz wiedzy "zdobywania" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.