klocek999 Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Wie ktoś może, czym zastąpić ray'a c2830/12, lub skąd wziąć do niego zapasowe wały i pierścienie osadcze (mam talent do ich krzywienia i łamania, jako że dopiero uczę się latać). Chodzi o to że każdorazowa wymiana tego silnika po rozwaleniu się kosztowałaby mnie ok 100 zł:/. jeśli dałoby się tego jakoś uniknąć byłoby super. stąd pytanie o wały i pierścienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 http://hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=8960&Product_Name=Turnigy_AerodriveXp_28-30_SK_Series_Shaft ten wał powinien pasować ale niestety w tej chili niedostępny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 czym zastąpić ray'a c2830/12, lub skąd wziąć do niego zapasowe wały i pierścienie osadcze http://www.nastik.pl/silniki-elektryczne-dualsky-czesci-c-45_87.htmlSkontaktuj się z Grzegorzem- może coś z Dualsky`ego da się podpasować :roll: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Spróbuj od innego silnika dopasować, najważniejsze żeby się wymiary zgadzały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klocek999 Opublikowano 29 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 WIELKIE DZIĘKI Rob!! Są tam chyba dokładnie te ośki o które mi chodziło dziękuję jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Jeśli są do takich silników to powinny pasować bez żadnego "ale". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klocek999 Opublikowano 29 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Już zadzwoniłem do właściciela i wiem że pasują do dziury 3.175, a za odpowiedź również dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.