supertomcio Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Witam serdecznie, na imię mam Tomek. Chciałbym podpatrzeć jak latają koledzy z Malborka, Tczewa lub okolic tych miejscowości (jeżeli oczywiście są tu tacy). Dostałem od kolegi model Calmato. Posiadam silnik OS'a 46AX oraz serwa (nie wiem jeszcze czy działają). Resztę muszę dokupić. Nigdy nie latałem. Pozdrawiam! Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1996 Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Na początek lepiej lamav.3 spalina to za dużo wydatków a lamą v.3 lub 4 nauczysz się dobrze latać potem lepiej coś większego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supertomcio Opublikowano 27 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Lama to helikopter. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1996 Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Aha nie wiedziałem że chodzi o samolot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.