Skocz do zawartości

Szelki .:REVOC:.

mazb

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukamy nowych pomysłów (tekst, logo, grafika,…) do umieszczane na naszych szelkach do nadajnika.

Autorzy projektów które wykorzystamy w swojej ofercie otrzymają szelki gratis.

Projekty, pomysły,... proszę przesyłać pod adres e-mail: revoc@revoc.eu

Opublikowano

Proszę to jest ładny wzór :D :D :D szelek

Czyli mają dokleić do nich wąsy? ;-)

Mam torbę na aparaturę firmy Revoc i chwalę sobie, że nie ma na niej nic poza nazwą (logiem) firmy.

Opublikowano

Ja bym dal po prostu logo firmy na szelkach... Loga takich firm jak:

-Multiplex

-Graupner/Jr

-Futaba/Robbe

-Hitec

Badz tez można zrobić szelki uniwersalne w taka przeplatankę [mam kilka wzorów na przeplatankę] .

Opublikowano

Ja bym dał na szelkach napis .:REVOC:. + po bokach samolot (o ile taka grafika by się zmieściła na pasku ) lub może jakaś postać stojąca i latająca na aparaturze pulpitowej.

Opublikowano

Meloow-jestem jak najbardziej za Twoim pomysłem nawet jeśli miało byc to w formie żartu :D z miła chęcią kupiłbym szelki z napisem ACHTUNG uczę się latać :mrgreen:

Opublikowano

Meloow-jestem jak najbardziej za Twoim pomysłem nawet jeśli miało byc to w formie żartu :D z miła chęcią kupiłbym szelki z napisem ACHTUNG uczę się latać :mrgreen:

Taki napis już chyba jest właśnie w firmie REVOC :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.