kaczmarsky Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Witam serdecznie. Mam na imię Grzegorz, mieszkam w Tomaszowie Maz. Można by powiedzieć że jestem starym modelarzem tak z racji wieku jak i stażu modelarskiego. Pierwsze kroki w modelarstwie stawiałem jeszcze w latach siedemdziesiątych ubiegłego wieku. Od zawsze interesowało mnie lotnictwo więc i moje modele zazwyczaj były latające. Oprócz modelarstwa lotniczego uprawiam paralotniarstwo z napędem tzw. PPG. Mam nadzieje że moja wiedza i praktyka modelarska przyda się tu na forum. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładkilot Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Witamy na forum. Średnia wieku nam rośnie :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczmarsky Opublikowano 29 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 No właśnie średnia wieku rośnie, ale niestety chęć do pracy wraz z wiekiem maleje. A i czasu jakby mniej na hobby. Może gdyby mniej siedzieć przy kompie i buszować w necie to więcej modeli by się zbudowało i więcej czasu spędziło w powietrzu! Dzięki za miłe przyjęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.