yoyo Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Witam. Mam takie pytanie czy mozna dopasowac pierscien np od os do TT?? Chodzi mi o silnik 50-tka. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Po co? Nie prościej kupić właściwy? IMO można pod warunkiem, że silniki mają dokładnie taka samą średnice tłoka, podcięcie na pierścień i są wykonane w tej samej technologii. edit: Sorry za niestostosowność pytania "po co", dopiero teraz zauważyłem, że kolega z Krakowa :rotfl: pozdrowienia dla grodu Kraka i smoka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoyo Opublikowano 30 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 hehe dzieki;p hmm trudno jest dostac wlasnie w pl ten pierscien a nie mam jak zrobic zamowienia na ten pierscien Chyba ze ktos zna namiary na sklep w ktorym posiadaja ten pierscien:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ada- Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Pierścień Tu masz ten pierścionek. Nie jest tani ale jest... Musisz sobie założyć konto na Paypalu, przelać kase, założyć konto w sklepie i kupić :mrgreen: Z kupowaniem bez obaw, zostawiłem w zagranicznych sklepach kilka złotówek, zawsze bez problemu. Mając szczęście paczka idzie tyle co z Polski... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoyo Opublikowano 30 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 hmm no wlasnie problem w tym ze nigdy nie kupowalem za granica;p i nie chcial bym kupowac najlepiej w pl. Czy jak ktos by robil zakupy za granica mogl bym sie podlaczyc?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ada- Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 W PL będzie problem bo nikt takich części nie sprzedaje. Tak jak mówiłem, warto jest założyć konto na paypalu i kupować co się potrzebuje. Jak się zdecydujesz to powiem co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.