yoyo Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 Witam. Mam takie pytanie czy mozna dopasowac pierscien np od os do TT?? Chodzi mi o silnik 50-tka. Pozdrawiam.
kojot Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 Po co? Nie prościej kupić właściwy? IMO można pod warunkiem, że silniki mają dokładnie taka samą średnice tłoka, podcięcie na pierścień i są wykonane w tej samej technologii. edit: Sorry za niestostosowność pytania "po co", dopiero teraz zauważyłem, że kolega z Krakowa :rotfl: pozdrowienia dla grodu Kraka i smoka.
yoyo Opublikowano 30 Października 2009 Autor Opublikowano 30 Października 2009 hehe dzieki;p hmm trudno jest dostac wlasnie w pl ten pierscien a nie mam jak zrobic zamowienia na ten pierscien Chyba ze ktos zna namiary na sklep w ktorym posiadaja ten pierscien:P
Ada- Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 Pierścień Tu masz ten pierścionek. Nie jest tani ale jest... Musisz sobie założyć konto na Paypalu, przelać kase, założyć konto w sklepie i kupić :mrgreen: Z kupowaniem bez obaw, zostawiłem w zagranicznych sklepach kilka złotówek, zawsze bez problemu. Mając szczęście paczka idzie tyle co z Polski... :mrgreen:
yoyo Opublikowano 30 Października 2009 Autor Opublikowano 30 Października 2009 hmm no wlasnie problem w tym ze nigdy nie kupowalem za granica;p i nie chcial bym kupowac najlepiej w pl. Czy jak ktos by robil zakupy za granica mogl bym sie podlaczyc??
Ada- Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 W PL będzie problem bo nikt takich części nie sprzedaje. Tak jak mówiłem, warto jest założyć konto na paypalu i kupować co się potrzebuje. Jak się zdecydujesz to powiem co i jak.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.