Adax Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Witam! Dzisiaj gdy podłączałem zasilacz mojego helikoptera przypadkiem przez jakies 5 sekund zostawilem wlaczony helikopter gdy juz byl podpiety... i teraz mam dziwne objawy. Czy takie coś może zepsuć akumulator?? Pozdrawiam: Adax!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 moze normalnie to gniazdo ładowania jest odpiete gdy właczone jest zasilanie ale w sprzecie no name wszystko jest mozliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyW Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Baterie i owszem uszkodzić można, ale gorzej jak elektronika poszła :? . Napisz Adax, co dalej z tym problemem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adax Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Otóż dalsza sytuacja jest taka : Włączam helikopter, daje UP no i leci spoko ale po 10 sekundach normalnego lotu helikopter zaczyna powoli opadać w dół, gdy już opadnie na ziemie owszem śmigło dziala ale w ogole heli sie nie wznosi (wiruje tylko przy ziemi) potem odczekam znowu jakies 5 minut i znowu lata normalnie i tak jest caly czas....sam nie wiem PS. mam jeszcze takie podejrzenie że nie wznosi sie dlatego, bo jakaś część jest przekrzywiona i przez to jakas część się nagrzewa i wtedy przestaje prawidłowo się kręcić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Adax powiedz gdzie mieszkasz to może ktoś kto mieszka blisko Ciebie Ci w tym pomorze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adax Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Już po sprawie, znowu musiałem odesłac model ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.