Adax Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Witam! Dzisiaj gdy podłączałem zasilacz mojego helikoptera przypadkiem przez jakies 5 sekund zostawilem wlaczony helikopter gdy juz byl podpiety... i teraz mam dziwne objawy. Czy takie coś może zepsuć akumulator?? Pozdrawiam: Adax!!
Artur Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 moze normalnie to gniazdo ładowania jest odpiete gdy właczone jest zasilanie ale w sprzecie no name wszystko jest mozliwe
AndyW Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Baterie i owszem uszkodzić można, ale gorzej jak elektronika poszła :? . Napisz Adax, co dalej z tym problemem ?
Adax Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Otóż dalsza sytuacja jest taka : Włączam helikopter, daje UP no i leci spoko ale po 10 sekundach normalnego lotu helikopter zaczyna powoli opadać w dół, gdy już opadnie na ziemie owszem śmigło dziala ale w ogole heli sie nie wznosi (wiruje tylko przy ziemi) potem odczekam znowu jakies 5 minut i znowu lata normalnie i tak jest caly czas....sam nie wiem PS. mam jeszcze takie podejrzenie że nie wznosi sie dlatego, bo jakaś część jest przekrzywiona i przez to jakas część się nagrzewa i wtedy przestaje prawidłowo się kręcić...
Gość Anonymous Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Adax powiedz gdzie mieszkasz to może ktoś kto mieszka blisko Ciebie Ci w tym pomorze...
Adax Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Już po sprawie, znowu musiałem odesłac model ;/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.