ValdeK Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Cześć wszystkim ! Mam na imię Piotrek i jestem z Bydgoszczy. Modelarstwem zacząłem się interesować jakieś 4 lata temu ale tak bardziej dla zabicia czasu :] Zawsze pasjonowałem się lotnictwem i modelami rc.. podziwiałem modele na lotnisku itd. Niestety jest to drogie hobby co zresztą wszyscy tutaj o tym doskonale wiedzą. Jakoś z roku na rok chcę zakupić sobie jakiegoś RTF'a i w tym roku chyba już się zdecyduję bo czuję że uschne bez tego. No dość pisania, niezła biografia mi tu wyszła zz zapomniałem dodać że mam 17 lat Więc witam wszystkich serrrrrrrrrdecznie i mam nadzieję że wiele się tu nauczę i może poznam nowe znajomości w moim mieście :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Witam na forum.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.