zelek Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Jak odbierzesz symulator to sam zobaczysz 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MałyRC Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Spoko 8) Jak wrażenia realistyczny jest czy troche bajka? i sa modele elektryki i spaliny czy tylko spalina? bo na filmikach sama spalina widzialem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelek Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Różnica spora. Można latać elektrykami, spalinami, szybowcami, heli (elektryk/spalina) itd Polecam każdemu, kto chce latać czynnie drogimi modelami Jeśli masz dobry komputer to symulator zrobi na tobie wrażenie. Ruchome elementy podwozia, lotki itp. Świetne efekty wody! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MałyRC Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 noo już mi się podoba mam serwerownię więc może kiedyś postawi się serwer tego forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelek Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Ja od jutra hostuję pod nazwą "!!! PFMrc !!! zelek's server PL" ta nazwa to propozycja. Czytaj wyżej! Właśnie myślałem o tym żeby wstawić to na jakiś server który nie będzie nam ograniczał wejść czy np będzie miał większy transfer. Przede wszystkim żeby działał 24 h. Obgadajmy to! :idea: :idea: :idea: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
van_daal Opublikowano 18 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 zelek, sprawdź pw... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MałyRC Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Więc a propo serwerowni... za 2miesiące dostanę zlecenie pod serwery na strony WWW dla dużej korporacji więc zakupię jeden server więcej i będzie serwer tego forum w grze RealFlight a jakie propozycje na nazwę ? PFMRC Official Server ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
van_daal Opublikowano 18 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 PFMRC Official Server + "PL"a poza tym to nie musi być jeden... w końcu lotnisk w G4.5 jest kupa. nazwa powinna być taka (moja propozycja): pfmrc tutaj nazwa lotniska PL (heli - opcjonalnie) ale cosik żadnego hosta teraz nie widzę... :/[/i] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MałyRC Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 nie hostuje teraz bo mam jescze troszke roboty przy serwerach ale za 2 miesiace bedzie stal serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
van_daal Opublikowano 18 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 ale miałem nadzieję, że w końcu z kimś polatam.... :/ trochę pohostuję - może ktoś się przyłączy.... gdzieś do 22.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MałyRC Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 jaka wersja RF ? na G4 widzialem duzo hostow dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 ja wlasnie wchodze na rf g4 ale jak sie hostuje? trzeba zaznaczyc okienko niżej? jak tak to niemoge pohostowac bo mi wylacza wtedy a jak nie to najczesciej jest Robraf's place Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
van_daal Opublikowano 18 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Ja latam na G4.5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelek Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Od teraz do 23:00 włączam server!!! Mam nadzieję że się nie rozminiemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 ja za 5 min wchodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelek Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 o ile dobrze pamiętam to masz RF g4 a nie g4.5 to chyba nie jest kompatybilne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian-str Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Witam. Można się przyłączyć? Mam RF G4.5 A jeśli tak to możecie opisać jak to zrobić(tak krok po kroku) Pozdrawiam Damian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelek Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Witam, zapraszam nie ma problemu! Musisz włączyć symulator, kliknąć na opcję "Multiplayer", następnie wybrać "JOIN", pojawi się okienko, klikniesz "search", pojawi się coś takiego "!!! PFMRC !!! zelek's server PL", zaznaczasz to jednym kliknięcie i naciskasz klawisz enter na klawiaturze!!! czekam na serverze! :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian-str Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Mam do wyboru tylko: Isc Mike_Holland Gabi hakkaaaan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelek Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 daj kilka minutek EDIT: Zobacz teraz!!! Generalnie ten kto śledzi ten wątek i wiem co zrobić, proszony jest o pomoc ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.