Mietek T Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Nazywam się Mieczysław Tusiński i mieszkam w niewielkim miasteczku o nazwie Wysoka liczącym około 4000 mieszkańców.Dzięki internetowi i sklepom internetowym mogłem wejść lub zagłębić się w modelarstwo lotnicze , które mnie interesowało od dzieciństwa , ale nie miałem żadnych możliwości aby to osiągnąć.Przez lata próbowałem znalezc coś na ten temat w bibliotekach, ale okazało się że są "ubogie'-TO WINA NASZEGO DAWNEGO USTROJU-NA ZACHODZIE ZASZLI DALEJ..... . Dzięki "FORUM"- jakie powstało-które czytam już od 3-lat, bo tyle to mniej więcej trwa mogę się choć odrobinę przybliżyć do utęsknionej pasji-bo tak już dzisiaj mogę to określić. Z poważaniem: Mietek T. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Witam serdecznie na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.