Wieczu Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 W dniu 11.11 (środa) o godzinie 10:00 na Aeroklubowym lotnisku w Pobiedniku Wielkim odbędzie się zakończenie sezonu modelarskiego 2009. Planuje się rozegrać zawody: F1N (rzutki) dla młodzików i juniorów młodszych F1A (szybowce wolnolatające) F3J (szybowce zdalnie sterowane) S8E (rakietoszybowce zdalnie sterowane) Zapraszamy wszystkich zainteresowanych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel95 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Cześć, Będzie można odpalić jakieś modele RC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczu Opublikowano 8 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Oczywiście. Będzie spisana lista częstotliwości. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel95 Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 i co ,lipa? byłem ale nikogo nie widziałem to wróciłem do domu, zostało to przesunięte na jakiś inny termin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.