-==PEGAZ==- Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Za pewnien jeszcze nieokreślony czas zmuszony będę kupić 4 serwa HS-125MG. Gdzie można je kupić najtaniej ? Jeżeli ktoś mi pomoże z zakupem za granicą (czyt. będę mógł się do jego zakupów dołączyć, bo nie mam karty umożliwiającej zakupy za granicą), to też taki sklep wchodzi w rachubę. Na razie to co znalazłem, to: - nastik - 102,90 - kuziemski - 99,00 (ale pierwszy raz o tym sklepie słyszę) Gdzie dalej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 RC skorpion 125mg - 98 Sam kupowalem te serwa w tym sklepie. Polecam jak zwykle! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Przypuszczam że będizesz potrzebował do MEFISTO, więc sądze że spokojnie 81MG, albo BB wciśniesz i wystarczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.