ZonekCC Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Witam w moim piperku super cub RC system po małej kraksie dość mocno skrzywił się wychodzący z silnika bolec na smigło któergo nie dało się juz wyprostować, więc nabyłem nowy silnik CD 2830/12 Pelikan. A pytanie mam odnośnie kolorów kabli tzn: w oryginalnym silniku przylutowane były z sobą następująco czerwony z czerwonym , czarny z żółtym, żółty z czarnym, podpowiedzcie mi jak mam przylutować kable nowego silnika bo po połączeniu czerwonego z czerwonym , żółtego z czarnym i czarnego z żółtym silnik działa tak samo jak w przypadku połączenia czerwonego z czerwonym, czarnego z czarnym, żółtego z żółtym- więc jak ma być prawidłowo. Dzięki za wszelkie odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Jeśli działa tak samo to zwróć uwagę jedynie na kierunek obrotów silnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZonekCC Opublikowano 8 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Że też na to nie wpadłem, dzięki Robert miałeś rację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.