BATERION Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Cześć jestem nowy w tematyce zaawansowanych modeli RC , mam 21 latek i jestem z Wawy, hmm co jeszcze , jak dotąd budowałem proste samochodziki nie-kierowane,,, obecie zajmuję się budową amfibi RC --- mam nadzięje ze znajde tu jakąś pomoc przy budowie. ,,, i taki mam problem: do napędu wodno-lądowego będę używał jednego silnika połączonego z regulatorem, ale regulator ma ograniczenie do "max 21 zwoi" czyli tych zwoi drutu (drutów), nawiniętego na każdy segment wirnika, mam już odpowiedni mocą silnik do pojazdu ale nie wiem ile ma on zwoi na obudowie jest taka symbolika ----- --------- RP 280-CN-00115A 45/2485 SMD044828 ------------ I mam pytanie czy z tego da sie odczytać ile ma on zwoi??? Byłbym wdzięczny za pomoc,. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Witaj 1. To jest powitalnia 2. Malo osob tu zaglada, wiec poczekaj na pelen dostep i wtedy napiszesz posta w odpowiednim miejscu z poprawnym tytulem - bedzie wieksza szansa, ze otrzymasz pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.