Gość Anonymous Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Witam, mam na imię Paulina. Bardzo interesuje mnie modelarstwo i zamierzam próbować zrobić jakiś model sama ale do tego będę potrzebowała waszej pomocy, więc się zarejestrowałam. Nie posiadam zbyt dużo wiedzy na temat modelarstwa ale w jej nabyciu pomoże mi forum (mam nadzieję). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładkilot Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Witaj Bardzo się ciesze, że w końcu jakaś dziewczyna do nas zawitała Jak możesz to uzupełnij profil :] Powodzenia i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Wiek: 99 Skąd: Bdg Witamy ale prosimy o poprawne dane w profilu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Poprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Witamy i zapraszamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.