seaborg Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 "y0 Ziomale" jak by to powiedziała osoba w spodniach opuszczony do kolan A tak na powarzenie Witam wszystkich modelarzy i zapaleńców pałających się Modelarstwem w każdej postać :] Mam na imię Łukasz mam 23 lata i od urodzenia mieszkam w Warszawie ( z małym Epizodem na Wyspach ale to już inna historia). W modelarstwo wciągną mnie ojciec jak jes ze miałem gile pod nosem :] przez pewien czas miałem przerwę w lataniu, budowaniu i w ogóle od modelarstwa ale od jakiegoś roku Latam sobie Śmiglakiem oraz uczę się latać Akrobatem szczeże mówiąc to niewiem co to za konstrukcja ponieważ kupiłem go używanego a poprzedni właściciel też nie wiedział. Dodatkowo latam też Combatem EPP w wolnych chwilach i naprawdę jestem pełen podziwu dla wytrzymałości tego materiału Mam nadzieję że jakoś zniesiecie moją obecność na forum oraz (jak jakieś będą) pytania :> Pozdrawiam Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Witamy na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.