Skocz do zawartości

Pytanie odnośnie Picooz

Adax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Wiem, że moglem napisac to w temacie o picooz ktory juz powstal, ale chcialem szybko wiedziec gdzie moge nabyc ORYGINALNY helikopter Picooz, bo szukalem go na allegro, swistak itd. ale nie moglem znalezc. Jesli ktos wie to prosze napisac!! bo nie jestem obeznany jesli chodzi o sklepy z modelami itp. Z gory dziekuje.

Adax T. :)

Opublikowano

Tak, te akurat znam ale tam sa najczesciej niedostepne.. :D a mi by zalezalo zebym go mogl kupic na ten moment I zalezalobymi zeby cena byla do 149 zł ... bo wiem ze za tyle mozna kupic oryginał

Opublikowano

To nie jest aukcja. To jest sklep i do tego dosc znany. Z reszta widzialem je osobisice w sklepie w Warszawie. A jak cena za niska to wplac mi 150zl plus koszty przesylki na moje konto, a przesle Ci oryginal :mrgreen:

Opublikowano

Nie no wiem, pomyłka to nie auckcja. Nie chce zebys ty mi kupował, powiedz tylko czy to jest w 100 % oryginał

PS. nie chodzi o to ze cena za niska (chodzi o to, że jest podejrzana jak na oryginał) ale z tego co widze to jednak to jest prawdziwy firmy Silverlit.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.