Piotr_O. Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Witam. Po kilku latach czytania forum wreszcie się zarejestrowałem. Mam na imię Piotr, lat 51. Z lotnictwem i lotniczą pasją związany jestem od dziecka (obciążenia rodzinne), a od 32 lat również zawodowo. Modelarstwem bawiliśmy się z młodszym o dwa lata bratem, w wieku szkolnym (Jaskółki, modele na uwięzi, na koniec szybowiec RC z aparaturą RUM-2). Potem była przerwa, ale około 20-tu lat temu nastąpił nawrót choroby. Pierwszy był Jurek (mój brat), później ja. Na początku lataliśmy sami, na prywatnej łące, z dala od ludzi, potem były Falenty i na koniec zrobione od podstaw modelarskie lotnisko w Parzniewie. Pozdrawiam Piotr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Witamy bardzo serdecznie na forum. Zapraszamy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.