julo Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 Witam wszystkich forumowiczow. Mam na imie Juliusz - dla znajomych Julo i mieszkam w Plewiskach pod Poznaniem. Od jakiegos czasu korzystam z tego forum w formie read-only i w koncu nadszedl czas by sie zarejestrowac. Latam dopiero od tego lata ale mysle ze z dobrym skutkiem. Dzieki Waszym poradom rozpoczalem (nie liczac symulatora oczywiscie) do Pipera z Cyber-fly'a: Wg. mnie jest to super samolot do nauki, tak wiec dziekuje wszystkim za porady w watkach dotyczacych tego modelu. Potem nadszedl czas na cos samodzielnie wykonanego: depronowy F-18 z planow sciagnietych z parkjets.com: na tym filmie jest pierwszy lot, dlatego tak ostroznie (pol mocy) - wyczuwalem dopiero model. Teraz koncze produkcje lekkiego akrobata z depronu, a w najblizszych planach su-37 (z parkjets) pozdrawiam julo
KaliN Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 Cześć. Taka mała uwaga... podaj wiek w profilu.
julo Opublikowano 13 Listopada 2009 Autor Opublikowano 13 Listopada 2009 Cześć. Taka mała uwaga... podaj wiek w profilu. hmm ..inaczej bym przeciez konta nie zalozyl - jest to pole wymagane
Rob Mc Fly Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 Cześć. Taka mała uwaga... podaj wiek w profilu. hmm ..inaczej bym przeciez konta nie zalozyl - jest to pole wymagane Witaj na forum. Z tym podaniem wieku to jest taki myk, że w wypełnionym obowiązkowym polu Twój wiek wyświetla się tylko po zielonej stronie mocy :wink: . Jeśli chcesz udostępnić reszcie gawiedzi podgląd na ilość wiosen w Twoim żywocie to wypełnij jeszcze pole: "data urodzenia" :roll: . Choć wiek jako taki nie przesądza o niczym to jakoś jednak ułatwia komunikację gdy wiadomo z jak wyrośniętym chłopakiem ma się do czynienia :mrgreen: . Nie ma się co wstydzić stanu rocznicowego licznika :devil: .
mammuth Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 Z tym podaniem wieku to jest taki myk, że w wypełnionym obowiązkowym polu Twój wiek wyświetla się tylko po zielonej stronie mocy :wink:A wiec dlatego mi sie wyswietla wiek 2 razy Witaj na forum Julo.
Osa Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 Witamy serdecznie na forum. Miłego czytanie i pisania. :mrgreen:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.