tomson Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Witam Mój brat wykonał dla siebie model do nauki latania na bazie planów Zefirka dostępnych w internecie Wykonany z depronu, skrzydło z rdzeni styropianowych rozp. 1000mm cięciwa 200mm długość 910mm silnik: BM 2408-21 pakiet li-pol 3S śmigło 8x4 @Motyl dokonał oblotu i ustalił niezbędne poprawki które trzeba było wykonać ...następnie wziął brata na kabel i potrenował z nim Przedstawiam Galerię z postępów przy budowie Zefira Zapraszam do obejrzenia Filmu z oblotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Najfajniejszych momentów nie widac model ustawiłem pod wiatr puściłem stery, a on sam stał lekko sie cofał i lądował Lata ToTo co najmniej śmiesznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.