Gość Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Dość często korzystałem z usług sklepu modelflyrc.com.pl i było ok, jednak ostatnio zamówiłem tam balsę (chyba we wtorek) i do tej pory ani potwierdzenia ani balsy.Miał ktoś podobne problemy z realizacją zamówienia z w/w sklepu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Ja tam tylko kupuję, balsę mają dobrą, tylko często nie ma. Właściciel miał ostatnio jak byłem niewielkie problemy z komputerem, może w tym tkwi problem. Najlepiej zadzwonić i się zapytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Dzięki za wskazówkę, wysłałem im mail z prośbą o anulowanie zamówienia.Balsę zamówiłem w www.modelpartner.ig.pl i tu kontakt przez mail jest bezproblemowy.W poniedziałek mam mieć wysłaną balsę więc będę mógł ruszyć dalej z budową Edge-ów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzycho Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Odświeżę temat. Czy ktoś może napisać coś więcej na temat tego sklepu zakupy ,wysyłka kontakt itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.