Gość Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 Dość często korzystałem z usług sklepu modelflyrc.com.pl i było ok, jednak ostatnio zamówiłem tam balsę (chyba we wtorek) i do tej pory ani potwierdzenia ani balsy.Miał ktoś podobne problemy z realizacją zamówienia z w/w sklepu?
Kwasiu Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 Ja tam tylko kupuję, balsę mają dobrą, tylko często nie ma. Właściciel miał ostatnio jak byłem niewielkie problemy z komputerem, może w tym tkwi problem. Najlepiej zadzwonić i się zapytać.
Gość slawekmod Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 Dzięki za wskazówkę, wysłałem im mail z prośbą o anulowanie zamówienia.Balsę zamówiłem w www.modelpartner.ig.pl i tu kontakt przez mail jest bezproblemowy.W poniedziałek mam mieć wysłaną balsę więc będę mógł ruszyć dalej z budową Edge-ów.
Krzycho Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 Odświeżę temat. Czy ktoś może napisać coś więcej na temat tego sklepu zakupy ,wysyłka kontakt itp.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.