Cimek Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Witam ,czy ktoś jutro wybiera się na "cyca' :> ma być bardzo ładna pogoda ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 acoś więcej o CYCU ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sigreg Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Cyc to amatorskie lotnisko, a wlasciwie łąka pomiedzy Zabrzem a Rudą Śląską. W tygodniu króluja heliki, ale w weekendy lata wszystko co latac moze niezaleznie na jakiej zasadzie lata i z czego zbudowane. Dzis byl spory tlum i przeglad modeli od Helikowych klas 700 do malych 250 po samolotowe depronowce, spalinowego messerschmita, innego spalinowego giganta ktorego nie poznalem, elektrycznego akrobacika i motoszybowiec Kwarcinskiego Wiekszosc z nas lata na 2.4 Ghz wiec jedynym ograniczeniem jest wolna przestrzen w powietrzu. Grzesiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paniol2005 Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 jedynym ograniczeniem jest wolna przestrzen w powietrzu.I nieodpowiedzialni rodzice z dziećmi i pytaniami - " proszę pana ile to kosztuje " którzy włażą na pas przed lądującym modelem.O wszędo-łażacych psach nie wspomnę. Ale i tak jest tam fajnie. Mój advar był zrobiony na "Cycu". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 15 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Heh Ja tam miałem się dzisiaj wybrać ,no ale jakoś się nie wyrobiłem ))) Może za tydzień będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.