mazmac Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Mam na imię Maciek, mam 36 lat. 2-3 lata temu przez przypadek zobaczyłem pokaz modeli latających i wiedziałem że muszę latać. Od razu, pełen zapału, kupiłem aparaturę, jakiś model i.... zabrakło czasu. 2 tygodnie temu to uczucie, iż muszę latać powróciło z wielką siłą i stało się.... Na symulatorze (zgodnie z waszymi radami dzielnie trenuję) loty wychodzą mi ok - jednak rzeczywistość to co innego - rozbiłem EasyGlidera (ale udało się go poskładać) jednak stwierdziłem, iż jest za szybki i przesiadłem się na EasyCub-a i... to nawet lata i jeszcze nie ubiłem żadnego kreta. Przy okazji zaraziłem 11 letnią córkę i nie daje mi spokoju - na razie trenuje na symulatorze, ale długo nie uda się jej utrzymać z daleka od latania. Pozdrawiam i witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Witam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.