czaja18 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Witam Widziałem kiedyś w jakimś polskim sklepie model ornitopera. Teraz szukałem i nic a bardzo mnie to zainteresowało. Więc może mi ktoś powiedzie gdzie da sie dosta takiego ptaka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Model Partner w Andrychowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Potwierdzam ze sa. wczoraj byłem i widziałem pare na stole Z tego co sie orientuje to jest teraz chyba promocja ich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja18 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 To trzeba zadzwonic! Musze sie spyta tylko czy sprzedadzą mi to bez nadajnika bo w zestawie jest chyba Walkera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 napisz imeila. Bardzo szybko Pan leszek odpowiada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.