Eryk Potocki Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Cześć mam pytanie czy zna ktoś strone z mapami do AeroFly i modelami 4D bo mam jeden ale mam śmigło przednie a nie w kadłubie ( center ) i się źle lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 www.rc-sim.de Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.z.i.q Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 http://ipacs-sim.com PS. trzeba się zarejestrować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Potocki Opublikowano 19 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Dzięki za strony nowe modele działają w 100% ale mam problem z mapami to znaczy jak instaluje nową mape nie działa ona i pokazuje się takie coś http://img256.imageshack.us/i/19112009.jpg/ wie ktoś jak to rozwiązać ?? Jedna mapa pobrana z www.rc-sim.de działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.z.i.q Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 U mnie też niektóre nie działają. Ale to raczej wina mapy niż symulatora. (te mapy które nie działają mogą być przeznaczone do Aerofly(nie do deluxe)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Potocki Opublikowano 19 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 kurcze tylko ze te mapy które mi nie działają to są akurat sale gimnastyczne na których mi właśnie bardzo zależy bo teraz tylko na sali latam nexst'em bo pogoda nie pozwala na więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.z.i.q Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 masz przecież hale indoor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Potocki Opublikowano 20 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 ona trochę mała jest ( krótka ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Nie znalazlem zadnego modelu halowego ktory by chociaz w 2% przypominal normalna halowke- wiec ruchow ucz sie na duzych modelach na symulatorze, a latania na hali...............na hali- tylko takiej zywej, namacalnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Potocki Opublikowano 21 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Maż racie też tak robię bo te wszystkie modele na hale są mało realistyczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.