Gość Anonymous Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Jakie macie doświadczenia z modelami ze składanym podwoziem? Chciałbym taki model dołączyć do eskadry ale doświadczenie mam w tym zerowe. Założenia takie: - półmakieta klasy 60-90 np. spitfire, texan, P-40 itp - lądowisko wyłącznie trawiaste, pas krótki ,podejście strome a więc podwozie powinno być mocne - dobre własności pilotażowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 szukałeś w oferice firmy robart http://www.rcskorpion.pl/index.php?manufacturers_id=67&osCsid=1cf486f6c29cc0da2e73ea38400ae656 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Nie szukałem. Ale chodzi mi nie o znalezienie "fajnego" modelu bo takich jest sporo a o konkretne, sprawdzone przez innych modelarzy samoloty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 piszesz że chcesz jakąś makiete to znajdź samolot z chowanym podwoziem i zrób model ... :mrgreen: zrób Spita albo ME109 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Makieta??? a gdzie tak napisałem?. Chodziło mi o ARFa A tak na marginesie ME109 beeeee. Meloow masz model ze składanym podwoziem to opisz doświadczenia dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.