10000Hz Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Witam szanownych forumowiczów , mam 27 lat jestem z Grodziska Mazowieckiego ,modelarstwem zaraził mnie mój chrzestny (również obecny na tym forum ) jestem początkujący ....baaardzo początkujący bym powiedział nawet (zbudowałem RWD-5 od podstaw i tyle jak narazie ) czekam na Pipera z EPP gdyż szkoda mi budowanego pierwszego modelu na naukę "kretowania" aha i jeszcze jedno : miałem agencje reklamową więc jeżeli ktoś potrzebowałby coś ( ploter termiczny , wycinarka do folii, druk solwentowy , folie, tworzywa sztuczne itp. to mogę podpowiedzieć gdzie tanio i pewnie można to załatwić pozrawiam Jarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Witaj ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.