Krzysztof-G2 Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Witam Może mi ktoś powiedzieć co ten silnik potrzebuje jeszcze żeby go uruchomić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barlu Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Paliwo, świece (nie widzę by dawali),grzałka do świecy, śmigło, serwo do gaźnika [nie trzeba by uruchomić ale w modelu jest potrzebne], przewody paliwowe+zbiornik i filtry. Oraz łoże (też nie widać by dawali) by zamocować go gdzieś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Witam Może mi ktoś powiedzieć co ten silnik potrzebuje jeszcze żeby go uruchomić ? a/ gdzieś go umocować b/ może jakieś śmigło ? c/ zasilić świecę jakimiś 1,2 Voltami d/ paliwo ?? uruchamiasz z palca czy rozrusznikiem ? Zdałem test :?: :devil: :devil: edit: :twisted: oblałem - zapomniałem o serwie ew. jakimś pręcie do gaźnika - buuuu ... :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojler Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Musisz na początek umyć ten silniczek i poskładać. Dokupić świecę i paliwo z 20% oleju rycynowego. Silniczek możesz sobie zamontować podobnie jak ja to zrobiłem na sklejce a później przykręcam do stołu. Do uruchomienia jeszcze będziesz potrzebował zasilanie do świecy (1,2 V) tzw żarkę i rozrusznik. Jeżeli to Twój pierwszy silnik i pierwsze uruchamianie to zalecam obowiązkowo rozrusznik, palce trzeba mieć całe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof-G2 Opublikowano 21 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 A ile taki silnik kosztuje w Polsce jeżeli w ogóle taka oferta jest w polskich sklepach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 http://lmgtfy.com/?q=asp+s61a http://mixmodel.esco.pl/product_info.php?products_id=303&osCsid=ctmydjgpolmnf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzisław Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 szkoda ołówka- leń leń śmierdzący leń Pozdrawiam modelarzy Gucio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.