melania Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Witam wszystkich maniaków Tak naprawdę, to przywiodła mnie do Was pasja mojego faceta - czyli helikoptery zdalnie sterowane. Święta tuż tuż i chcę mu sprawić niespodziankę. Więc czekam na dostęp i będę pytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Witaj z Wielkopolski jest nas tu więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 co do helików to możesz co nie co poszukać na EPheli lub waldorf Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melania Opublikowano 21 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 A kiedy dostanę prawa dostępu? W sumie to nie szukam dla Niego helikoptera - bałabym sie, że to nie bedzie to, co chce Raczej czegoś "okołohelikopterowego", co wesprze jego pasję. I właśnie chciaam sie poradzic, co to moze byc - jakies narzedzia, literatura, pokrowece, ... sama nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 dostęp dodaje ADMIN. nie ma czegoś takiego jak okołoheli albo samolot albo heli albo autko, albo łodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melania Opublikowano 21 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 a coś takiego ? http://www.modelemax.pl/product_info.php?cPath=65_105&products_id=5855 pasowałaby do teo aparatura do Lamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 to prosze opisac jaka dziedzina modelarstwa sie zajmuje to doradzimy cos... no i jaki budzet ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 to prosze opisac jaka dziedzina modelarstwa sie zajmuje to doradzimy cos... Tak naprawdę, to przywiodła mnie do Was pasja mojego faceta - czyli helikoptery zdalnie sterowane. :roll: :wink:Witamy kolejną rodzynkę :mrgreen: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melania Opublikowano 21 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 a już myślałam, że coś nieprecyzyjnie powiedziałam budżet powiedzmy 200 - 250 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 to prosze opisac jaka dziedzina modelarstwa sie zajmuje to doradzimy cos... Tak naprawdę, to przywiodła mnie do Was pasja mojego faceta - czyli helikoptery zdalnie sterowane. :roll: :wink:Witamy kolejną rodzynkę :mrgreen: . niezauwazylem ale dalsza czesc pytania jest aktualna jaki budzet i moze jaki sprzet juz jest na stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melania Opublikowano 21 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 ale dalsza czesc pytania jest aktualna jaki budzet i moze jaki sprzet juz jest na stanie odpowiedź post wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 no i jeszcze co juz ma to sie dowiemy czego nie ma :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.