GregorianR Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Niedziela około 20.00 (bezwietrznie), wymarzona pogoda do latania!!! Po grillu zabrałem deltę i poszedłem polatać!!! A oto jak się zakończyło latanie!!! http://www.youtube.com/watch?v=fwVL3Ag9zZs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 1 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 Ano! A cóż to było ten taki jasny niezydentyfikowany obiekt latający który kilka razy się pokazał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_F3J Opublikowano 1 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 Ano!A cóż to było ten taki jasny niezydentyfikowany obiekt latający który kilka razy się pokazał? UFO :lol2: :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorianR Opublikowano 1 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 A nawet nie wiem chyba księżyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 1 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 To napewno ksiezyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.