Gość Anonymous Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 Czy jest możliwość sterowania klapami? Chodzi mi o użycie tylko klap bez miksowania z lotkami. Początkowo chciałem użyć kanału od chowanego podwozia ale nie w tym rzecz. Podwozie to podwozie. Optic ma po bokach suwaki do klap, opic sport tych suwaków nie ma. Można to jakoś rozwiązać?
Barlu Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 Przełącznik trój pozycyjny i kombinować z instrukcją :roll:
Konrad Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 w szybowcach wykorzystuje się drązek gazu do płynnego sterowania klapami.Jeśli mowa o modelu silnikowym to mozna to zrobić na przełączniku 3-pozycyjnym tak jak napisał Barlu-tym na górze po prawej stronie
Gość Anonymous Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 Koledzy konkrety. Jeżeli macie to przećwiczone to powiedzcie jak. Założyłem ten temat po wyczerpaniu kombinatoryki z przełącznikami. Barlu chyba nie chcesz żeby kotek zginął
Barlu Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 E tam... Będę bez serca, mi to bez różnicy. Lubię kotki, ale tego co zrobi "tamten", ja nie zmienię. Ani tego że ktoś go sprowokuje. Niestety, nie mam już tego Hiteca.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.