piotrp Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 Witajcie! Panowie, dawno temu miałem mały, polskojęzyczny, prosty programik do tworzenia filmików z fotek. Nie pamiętam nazwy. Wyszukiwarka podaje jakieś kombajny typu videomach. Ratujcie!
meloow Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 windows movie maker - dostępny w każdym windowsie
leszek504b Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 A czy da się zrobić za pomocą tego programu Windows Movie Maker film w taki sposób aby wyszło kilka fotek na sakundę? Ja np. raz posiedziałem trochę przed komputerem tylko po to aby skopiować trochę fotek z budowy stadionu narodowego. Tam fotki są odświeżane co minutę. Pomyślałem, że można y było zrobić krótki filmik z tego ale nic z tego nie wyszło. Może za słabo się starałem :idea: :?:
meloow Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 tak da sie !!!! masz oś czasu i tam manipulujesz
leszek504b Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 masz oś czasu i tam manipulujeszNo właśnie :oops: Nie wiedziałem do czego służą te małe lupy z plusem i minusem nad tą osią czasu. A one służą do rozciągania i skracania osi czasu. Bez ich używania najkrótszy czas trwania jednego zdjęcia wychodził mi 1,2 sek. Teraz jednak użyłem jednej lupki do rozciągnięcia osi czasu i wyszło całkiem nieźle. Niestety miałem mało fotek bo dłużej nie chciało mi się siedzieć (i tak siedziałem 80 minut bo 80 fotek skopiowałem :! i dlatego filmik jest baaardzo krótki. (13 sek. ) http://www.youtube.com/watch?v=KRZLtZcLnP8
piotrp Opublikowano 24 Listopada 2009 Autor Opublikowano 24 Listopada 2009 Znalazłem programik - jpg to AVI 1.4 A oto efekt mojej "pracy", zapraszam: filmik
Konrad Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 A potem znowu jakis inteligent na youtube napisze że film kręcony kalkulatorem bo nie bedzie wiedział o co chodzi :mrgreen: Ja coś ciekawego znalazłem: http://bikerpunks.com/mediaviewer/2312/awesome-gsx-r-stop-motion-video.html
radek Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 Super filmy Z programów polecam Ulead Video Studio
rafalgruszka Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Witam to ja pochwalę się moim klipem pozdrawiam rafal
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.