piotrp Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Witajcie! Panowie, dawno temu miałem mały, polskojęzyczny, prosty programik do tworzenia filmików z fotek. Nie pamiętam nazwy. Wyszukiwarka podaje jakieś kombajny typu videomach. Ratujcie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 windows movie maker - dostępny w każdym windowsie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek504b Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 A czy da się zrobić za pomocą tego programu Windows Movie Maker film w taki sposób aby wyszło kilka fotek na sakundę? Ja np. raz posiedziałem trochę przed komputerem tylko po to aby skopiować trochę fotek z budowy stadionu narodowego. Tam fotki są odświeżane co minutę. Pomyślałem, że można y było zrobić krótki filmik z tego ale nic z tego nie wyszło. Może za słabo się starałem :idea: :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 tak da sie !!!! masz oś czasu i tam manipulujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek504b Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 masz oś czasu i tam manipulujeszNo właśnie :oops: Nie wiedziałem do czego służą te małe lupy z plusem i minusem nad tą osią czasu. A one służą do rozciągania i skracania osi czasu. Bez ich używania najkrótszy czas trwania jednego zdjęcia wychodził mi 1,2 sek. Teraz jednak użyłem jednej lupki do rozciągnięcia osi czasu i wyszło całkiem nieźle. Niestety miałem mało fotek bo dłużej nie chciało mi się siedzieć (i tak siedziałem 80 minut bo 80 fotek skopiowałem :! i dlatego filmik jest baaardzo krótki. (13 sek. ) http://www.youtube.com/watch?v=KRZLtZcLnP8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Super Ci to wyszło Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrp Opublikowano 24 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Znalazłem programik - jpg to AVI 1.4 A oto efekt mojej "pracy", zapraszam: filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek504b Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Hehe... Niezłe :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 A potem znowu jakis inteligent na youtube napisze że film kręcony kalkulatorem bo nie bedzie wiedział o co chodzi :mrgreen: Ja coś ciekawego znalazłem: http://bikerpunks.com/mediaviewer/2312/awesome-gsx-r-stop-motion-video.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Super filmy Z programów polecam Ulead Video Studio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalgruszka Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Witam to ja pochwalę się moim klipem pozdrawiam rafal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.