alchemique Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Jak w temacie, poszukuje zrodla dostepu do takiego materiału jak na fotce: Fotka z SebArta ale pokazuje gotowy pokrowiec. Ja poszukuje tego materialu - domyslam sie ze jest sprzedawany na sztuki. Czy ktos sie kiedys na cos takiego natkął ? Byłbym wdzieczny za wszelka pomoc! Wiem ze niektorzy uzywaja folii bąbelkowej jako pokrowców , myślalem o tym jednak wiekszosc pokrowcow na jakie sie w sieci natknalem byla uszyta wlasnie z tego wyzej wymienianego materialu wiec najwyrazniej cos w tym musi byc
kamil_rc Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Taki materiał widzałem w hipermarketach i był sprzedawany jako materiał na przednia szybe samochodu. miał ten materiał za zadnie odbijania promieni słonecznych i efektem było nie nagrzewanie sie samochodu w srodku. Popytaj tez na stacjach benzynowych.
alchemique Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Tylko ze ja potrzebuje czegos w arkuszach takich duzych i nie wiem gdzie to mozna dostac.
Wieczu Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Tylko ze ja potrzebuje czegos w arkuszach takich duzych i nie wiem gdzie to mozna dostac. przeciez przednia szyba samochodowa jest duza:) mozesz kupic kilka takich oslon pozdro
alchemique Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2007 A poza tym ten matarial na stacjach benzynowych to tylko taka srebrna folia odbijajaca swiatlo a ta stosowana w pokrowcach ma jeszcze pianke w srodku. Przynajmniej tak mniemam...
Gość Anonymous Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Mam kawałek takiej pianki w garażu, a jak zobaczyłem to za kaloryferem można taką spotkać... Więc do skałdu budowlanego marsz... !
rapier Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Opublikowano 28 Kwietnia 2007 oslony na przednia szybe jak najbardziej maja piankowy srodek ( cienka gabka ) Drugie zrodlo pozyskania takiej "tkaniny" to karimaty. Sa wlasnie takie male ktore sie sklada w male poreczne paczuszki a tez sa z pianki gabkowatej i z obu stron pokryte aluminiowa fila.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.