alchemique Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Jak w temacie, poszukuje zrodla dostepu do takiego materiału jak na fotce: Fotka z SebArta ale pokazuje gotowy pokrowiec. Ja poszukuje tego materialu - domyslam sie ze jest sprzedawany na sztuki. Czy ktos sie kiedys na cos takiego natkął ? Byłbym wdzieczny za wszelka pomoc! Wiem ze niektorzy uzywaja folii bąbelkowej jako pokrowców , myślalem o tym jednak wiekszosc pokrowcow na jakie sie w sieci natknalem byla uszyta wlasnie z tego wyzej wymienianego materialu wiec najwyrazniej cos w tym musi byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Taki materiał widzałem w hipermarketach i był sprzedawany jako materiał na przednia szybe samochodu. miał ten materiał za zadnie odbijania promieni słonecznych i efektem było nie nagrzewanie sie samochodu w srodku. Popytaj tez na stacjach benzynowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Tylko ze ja potrzebuje czegos w arkuszach takich duzych i nie wiem gdzie to mozna dostac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczu Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Tylko ze ja potrzebuje czegos w arkuszach takich duzych i nie wiem gdzie to mozna dostac. przeciez przednia szyba samochodowa jest duza:) mozesz kupic kilka takich oslon pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 A poza tym ten matarial na stacjach benzynowych to tylko taka srebrna folia odbijajaca swiatlo a ta stosowana w pokrowcach ma jeszcze pianke w srodku. Przynajmniej tak mniemam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Mam kawałek takiej pianki w garażu, a jak zobaczyłem to za kaloryferem można taką spotkać... Więc do skałdu budowlanego marsz... ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 oslony na przednia szybe jak najbardziej maja piankowy srodek ( cienka gabka ) Drugie zrodlo pozyskania takiej "tkaniny" to karimaty. Sa wlasnie takie male ktore sie sklada w male poreczne paczuszki a tez sa z pianki gabkowatej i z obu stron pokryte aluminiowa fila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.