meloow Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 i napisz ile razy cie ustrzeliłem .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
false Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 dzis ktoś chętny na grę? jak ktoś postawi serwer to ja o każdej porze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 też bym sobie pociupał dawno nie grałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barton3 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 normalnie gracie, czy przez hamachi ? może bym wbił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Holeczek Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Czy jest jeszcze gdzieś możliwość pobrania pełnej wersji tej gry legalnie? Na cda.pl niestety są linki do odsiebie.com, który już nie istnieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.