MARKUS Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 HEY, witam serdecznie. Mam na imię Marek, mieszkam koło Rzeszowa ( koło lotniska ), no i na karku 33 wiosenki. Moim hobby jest lotnictwo, a modelarstwem zaraziłem się tak na poważnie jakieś 2 latka temu, co nawet próbuje zaszczepić mojego 7 letniego syna ( chyba się udało ). Z modelarstwa w tej chwili jest cieniutko, a wcześniej plastiki, kilka kartonów, rzutki kartonowe, śmigłowiec sterowany, pamiętam jakieś wolno latające i ściganie kretów. Jakiś czas temu zachorowałem na RC, i pomału swego dopinam. Mam nadzieje że w trudnych spawach mogę liczyć na fachową pomoc. :rotfl: Pozdrawiam - Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 witaj ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.