awiator Opublikowano 19 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2010 Witam .GRUCHACZ czy miałem lepiej :?:, jak masz foty z przed odbudowy to wstaw z zaciekawieniem porównam.Jak postępy w odbudowie,mile widziane foto .
awiator Opublikowano 15 Lutego 2010 Autor Opublikowano 15 Lutego 2010 Witam,odbudowa kanstrukcji zakończona.Została folia i maska na gotowo.Po odbudowie Katana nieprzytyła,ale została folia,folia dekoracyjna no i maska.Pocieszam się tym,że od nowego sezonu będe latał na Li-polach,zamiast Ni-mh,więc powinno być ok.
awiator Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Opublikowano 18 Lutego 2010 No Przemo kawał dobrej roboty Tak mi jakoś wyszło :wink:.Nie odbudował bym jej,ale bardzo fajnie się nią lata.Pozdro dla ekipy z Kaliszewa
instruktor Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Serdeczne dzięki!! pozdrowionka dla Ostrowskiej Braci.Zaczyna brakować naszej "drogiej' zielonej trawki :wink: Widząc Twoje wyniki odbudowałem swojego "Kratka "który walnął po awarii odbiornika
sebarc Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Jestem pełen podziwu naprawy kadłubu i skrzydeł :shock: :shock: :shock:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.