mayo Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Jak to kiedyś w jakimś kabarecie było: Tym autem już dawno jeździ córka prezesa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksionc Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 mam nadzieje ze nie wysyłasz też sms-ów z sieci pt.: "wysli Gram na nr.xxx-a wygrasz mercedesa..." :crazy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Czasami da sie cos wygrac - ja wygralem su-26 parkzone w loterii fantowej oraz jakies czasopisma Niemniej jednak wydarzylo sie to po raz pierwszy w zyciu - do tej pory mialem opinie ze sie wygrac nie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek504b Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 ps po co im nr. rejestracyjny samochodu, którym się poruszam?To akurat jest napisane, tylko trzeba trochę uważniej popatrzeć :ble: kiedys wygralem zestaw ksiazek... niepamietam jakich bo nie ciekawe w bajki nie wierze ale zawsze warto sprobowac...Też tak myślę...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 11 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 hehe a propo smsow to nie wysylam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 a propo smsow to ie wysylam Gdyby kasę za wszystkie takie SMS-y odkładac do skarbonki, to kto wie....może uzbierałoby się na takiego Mustanga :mrgreen: A na serio, to nie radzę wysyłac, jest to marnowanie kasy, IMO, nadawcy takich wiadomości to zwykli oszuści. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gold Lizard Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 xurcze, chętnie bym wysłał, ale jak sam wiek wskazuje nie mogę mieć numeru rejestracyjnego, ale pogadam z tatą i mamą xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek504b Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Co do SMS-ów to jak najbardziej mam takie samo zdanie jak koledzy wyżej. Nie ma sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Ja wygrałem w loterii nowiutki rower górski a los kosztował całe 5zł... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halabala83 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Kondzio ty w totka powinienes grac szczesciarzu :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol93 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Co do smsów i loterii typu "wygraj mercedesa, albo 100tyś zł" - to wszystko jest prawda, ale... Zawsze jest jakieś "ale" . W którejś z ostatnich gazet typu newseek, wprost był artykuł o takich własnie loteriach. Jeden, dwa, a nawet 3smsy wysłane nie mają najmniejszych szans wygrać . Loterie te działaja tak, że wysyłając pierwszego smsa, dostaje sie odpowiedz i trzeba wysłać kolejnego. Są już firmy, które zajmują sie tylko wysyłaniem smsów, żeby wygrywać . Na mercedesa wartego 200tyś zł, musi być wysłanych smsów za kilkadziesiąt tyś zł ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Na mercedesa wartego 200tyś zł, musi być wysłanych smsów za kilkadziesiąt tyś zł ! Otóż to! Czyli jak by nie patrzeć, dla nas, zwykłych ludzi nie ma szans. (Bez obrazy z tymi zwykłymi ludźmi 8) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.