Tsyvin Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Witam wszystkich! Na imię mam Łukasz i jeśli chodzi o modelarstwo to jestem początkujący. Zarejestrowałem się po paru tygodniasz czytania forum (sporo tu tego). Teraz czasem chciałbym coś napisać Moja modelarska historia - kilkanaście lat temu sklejałem sobie głównie samoloty - ale takie w większości nielatające, plastikowe 1:72 czy 1:48, parę statków i okrętów, też raczej niepływające. W każdym razie nic zdalnie sterowanego i bez szaleństw z jakimś ekstra malowaniem etc. Teraz po latach wyciągnąłem z piwnicy kiedyś kupiony a nigdy właściwie nie zaczęty model statku "pilot 24" i zacząłem go składać z zamiarem zrobienia go w wersji RC - szukając informacji trafiłem na to (i na parę innych też) forum. No i się zaczęło .. wygląda na to, że od takich plastikowych, sklejanych modeli "ozdobnych" bardziej podobają mi się takie rzeczywiście działające, a juz najbardziej samoloty/heli w wersji FPV. No i właśnie coś takiego mam zamiar sobie najpóźniej do wiosny poskładać. No to tyle, pozdrawiam, /Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZonekCC Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Witamy na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.