DerSalis Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Jestem Damian. Moja przygoda z modelarstwem rozpoczęła się w wieku ok. 8 lat. Były to głównie plastikowe modele samolotów w skali 1:72 i 1:48. Czasami sięgałem też po kartonowe modele statków. Jeśli chodzi o modele latające to były to tylko o napędzie gumowym. W okresie szkoły średniej i studiów hobby zostało zapomniane, a wykonane modele zniknęły z półek. Podczas niedawnej przeprowadzki miałem okazję przejrzeć kartony z poupychanymi modelami i poczułem chęć zbudowania czegoś większego i swobodnie latającego. Tak znalazłem się na forum w poszukiwaniu źródła wiedzy i natchnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksionc Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Witam. Życzę Ci żebyś znalazł na naszym forum czego potrzebujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DerSalis Opublikowano 29 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Wielkie dzięki za powitanie. To forum to wielka kopalnia wiedzy. Jak na razie to tylko zasysam informacje. Mam nadzieję, że także będę mógł pomóc. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.