mammuth Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Do zwyklego ladowania , do latania dla przyjemnosci jest to bardzo dobra ladowarka, od roku ja uzywam do lipoli 1,1 - laduje z akumulatora i za 15 minut latam dalej. A jakiej firmy te lipole - wychodzi na to, ze maja prad ladowania ze 4C ? :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 E-sky? Lipole 1,1 w 15 minut? Niesamowite... przeciez ona ma max prad 0,8 A, nie popierwiastkowalo ci sie cos? Mnie pakiet 460 mAh laduje ponad pol godziny, a 1800 kilka godzin. Jestem z niej zadowolony, nie musze sie martwic ze akusa zajezdze zbyt duzym pradem.. A i zdarzylo sie ze mi spuchnietego lipola uratowala dzieki tak malemu pradowi.. Baxter12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Ja używam innej taniej ładowarki- GWS z balancerem. Ładuje 2-3lipole. W zestawie kable przyłączeniowe do akumulatora samochodowego. Na stronie można dokupić również niedrogi zasilacz do niej. http://nastik.pl/ladowarka-balanserem-c3lp-p-1248.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barlu Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Panowie a co do zasilania ładowarek, mozę być coś takiego jak np. zasilacz do skanera, dziwne pytanie, ale na wyjściu ma 12V==1,25A, tak podają (a jest do sieci podłączony). Krótkie kabelki dorobić, i i krokodylkami łapać. Można tak? Tego e-sky ładowarkę :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.