Gość Anonymous Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Witam wszystkich Krzysiek, 17 lat. Postanowiłem dowiedzieć się czegoś o modelarstwie po tym jak mój znajomy zaczął latać swoim modelem w mojej miejscowości... Ogólnie nie wiele wiem, na razie będę śledził wasze poczynania i pochłaniał informacje... Zamierzam zacząć w wakacje 2010... Hmm.... to tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Witaj na forum. PS. A konkretnie, to jaki ten dżem? :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Witamy w naszym gronie! PS.Też mnie to zastanawia jaki dżem,obstawiam że kolega reklamuje Łowicz :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.