wojciechg65 Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Witam serdecznie Trenuje na symulatorku REFLEX z Optic-kiem lecz nie mogę go skonfigurować na dwa kanały lotek. Przy jednym kanale nie mogę korzystać z paru mikserów i to dość przydatnych. Jeśli ktoś zna możliwość ustawienia REFLEX-a na dwa kanały lotek proszę o jakieś wskazówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 o ile wiem nie ma takiej opcji a nie masz modelu podobnego madmana ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciechg65 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Sorka ale nie wiem co to madmana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zapewne dla Marka chodzi o model madman i wcięło mu "do" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 tak dokladnie .... funfly projektu Darka M , kiedys bardzo popularnego . Mam go i lubie nim latac ale czasem przydało by sie poćwiczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciechg65 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 W tym symulatorze jest wiele ciekawych modeli samolotów od sportowych po zabytkowe . Lecz problem jest taki, że nie mogę go skonfigurować na sterowanie dwoma kanałami lotek (po jednym kanale na lotkę) . Latam na lotkach sterowanych za pomocą jednego kanału, co uniemożliwia zastosowanie miksera różnicowego wychylenia lotek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.