wojciechg65 Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 Witam serdecznie Trenuje na symulatorku REFLEX z Optic-kiem lecz nie mogę go skonfigurować na dwa kanały lotek. Przy jednym kanale nie mogę korzystać z paru mikserów i to dość przydatnych. Jeśli ktoś zna możliwość ustawienia REFLEX-a na dwa kanały lotek proszę o jakieś wskazówki.
Marek_Spy Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 o ile wiem nie ma takiej opcji a nie masz modelu podobnego madmana ?
wojciechg65 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2009 Sorka ale nie wiem co to madmana.
Paweł R Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zapewne dla Marka chodzi o model madman i wcięło mu "do"
Marek_Spy Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 tak dokladnie .... funfly projektu Darka M , kiedys bardzo popularnego . Mam go i lubie nim latac ale czasem przydało by sie poćwiczyc
wojciechg65 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2009 W tym symulatorze jest wiele ciekawych modeli samolotów od sportowych po zabytkowe . Lecz problem jest taki, że nie mogę go skonfigurować na sterowanie dwoma kanałami lotek (po jednym kanale na lotkę) . Latam na lotkach sterowanych za pomocą jednego kanału, co uniemożliwia zastosowanie miksera różnicowego wychylenia lotek.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.