Smuku Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Witam, Nazywam się Marcin, mam 24 lata, mieszkam w Łodzi. Modelarstwem interesowałem się od dawna, głównie plastikowym i papierowym. Do modeli latających miałem parę podejść w podstawówce, niestety zawsze brakowało cierpliwości i dokładności. Ostatnio po skończeniu studiów stwierdziłem że warto się tym znowu zainteresować, już posiadając własne finanse na materiały i sprzęt. Jak narazie model wchodzi w stadium zaawansowane (Skrzydła z lotkami gotowe, skrzynia kadłuba praktycznie też). Jako pierwszy model do sklejania wybrałem FW T152 (plany dość powszechne w necie), do nauki latania będę chciał wykonać coś z pianki. Pozdrawiam Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Witaj ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.