rogi23 Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Witam, zakupiłem przekładnie do silnika speed 400. W jaki sposób najlepiej jest przymocować do ośki silnika koło zębate? Jakiś klej? :roll: Myślałem o poxipolu, co Wy na to? :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 W zestawie powinien byc klej. Jezeli nie ma to proponuje klej locite. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Na wcisk wystarcza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Oj Motylku coś wciskasz ,chyba kit. Oczywiście tylko Loctite 836 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 NIc nie wciskam W życiu miałem 2 400 i 1 280 z przekładnią, wszystkie zębatki tylko na wcisk były Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.