elektryki_rc Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Miałem okazję bawić się taką aparaturą a nawet na niej latać i powiem ze znajdzie się grupa ludzi dla których to po prostu fajny bajer i już . W Niemczech jest spora moda na ten nadajnik i sporo ludzi go tam kupuje, pomijam fakt że jednak są nawet w Polsce modelarze którzy mają modele 2,6-3.0m benzyny i podobne gdzie koszt modelu to 25-30tys zł i posiadanie takiego nadajnika jest dla nich normalne. Kiedyś będziemy kupować takie aparaturki i będą przystępne cenowo, a na razie... no cóż . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Mój instruktor jak zobaczył ją (w czasie jak szukaliśmy apki dla mnie) powiedział "Chyba można na niej TV oglądać) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Henio, Ładziak, jakis trefny ten red bull był :mrgreen: A czapeczke sobie ze Szwecji przywiozłem :mrgreen: Mój instruktor jak zobaczył ją (w czasie jak szukaliśmy apki dla mnie) powiedział "Chyba można na niej TV oglądać) Jeszcze jak ma 2,4Ghz to i cyfrowy polsat zalapie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 ...czapeczke sobie ze Szwecji przywiozłem To był rewanż za potop, czy Cię skaperowali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.