elektryki_rc Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Miałem okazję bawić się taką aparaturą a nawet na niej latać i powiem ze znajdzie się grupa ludzi dla których to po prostu fajny bajer i już . W Niemczech jest spora moda na ten nadajnik i sporo ludzi go tam kupuje, pomijam fakt że jednak są nawet w Polsce modelarze którzy mają modele 2,6-3.0m benzyny i podobne gdzie koszt modelu to 25-30tys zł i posiadanie takiego nadajnika jest dla nich normalne. Kiedyś będziemy kupować takie aparaturki i będą przystępne cenowo, a na razie... no cóż .
Łukasz K. Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Mój instruktor jak zobaczył ją (w czasie jak szukaliśmy apki dla mnie) powiedział "Chyba można na niej TV oglądać)
Way Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Henio, Ładziak, jakis trefny ten red bull był :mrgreen: A czapeczke sobie ze Szwecji przywiozłem :mrgreen: Mój instruktor jak zobaczył ją (w czasie jak szukaliśmy apki dla mnie) powiedział "Chyba można na niej TV oglądać) Jeszcze jak ma 2,4Ghz to i cyfrowy polsat zalapie
karlem Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 ...czapeczke sobie ze Szwecji przywiozłem To był rewanż za potop, czy Cię skaperowali?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.